מולקולרי ביתי עם שחר דבח

שחר דבח הוא לא רק השף של הרשת לגעת באוכל אלא הוא גם שף מולקולרי שזה אומר שהוא מפרק אוכל לגורמים ומרכיב אותו מחדש.

הפעם אתגרתי את שחר במשימה והיא להביא לי קינוח שלא יהיה "מולקולרי" אבל שיהיו בו טריקים שאפשר להכינם בכל בית.
לקח לו בערך שעה שהוא הסתובב סביב עצמו כי לפתע אני מחזיר אותו למציאות האוכל הרגיל שהוא אינו מורגל אליו אבל ראתי את ההבזקים בעיניים שלו שהוא מביא את השלוף, הטריק אולי המולקולרי הראשון בבית: עבודה עם ג'לטינים.

וכמו שאומרים בשלומי, כך יצא.
את המתכון המלא תקבלו אם תלחצו על התמונה או פה http://itonochel.com/mag/mag3/#p=82

http://itonochel.com/mag/mag3/#p=82

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.