מיונז ורוטב אלף האיים

אני בפוסטים קצרים השבוע

ארוחה פשוטה של קציצות עם מיונז בייתי/ אלף האיים וכרוב מוחמץ עם אצות (קבלתי מתנה)

את המיונז הכנתי בכלום זמן, לפי המתכון של מיה, כי בעלי ראה שיש קציצות לארוחה ואמר 'חבל שאין מיונז'
'מה חבל? 'אמרתי לו, 'זה צ'יק צ'ק להכין' (אגב, הכנתי עם שמן זית. לנו זה טעים).
פשוט לא מכינה הרבה כי לא אוכלים את זה פה בכמויות.

ערבבנו את המיונז עם קצת קטשופ, כי ככה אוהבים את זה פה, אם כבר יש מיונז… ואכלנו בהנאה רבה

[ממליצה בחום על כל הכבושים הטבעיים של "שורשי ציון" יש להם יופי של מוצרים!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.