מפרום

מעטים המאכלים שאני מוכנה להשקיע את הזמן בשבילם, כלומר כשמדברים על "אוכל אמיתי" כמובן. אני מבלה חצי מחיי באכילת ג'אנק פוד ומוכנה לחיות על חלה עם גבינה צהובה. לעוגות יש לי את כל הזמן שבעולם :)
מפרום הוא היוצא מן הכלל שמוכיח את הכלל. הוא כל מה שטוב באוכל מרוקאי . הבשר רך ונימוח הרוטב משגע ואפילו הרעיון של לטגן את תפוחי האדמה לפני הבישול מתאים בדיוק ועדיין לא שוחה בשמן.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.