מרק שעועית עם קינואה ובורגול

מרק מחמם מזין ומרגיע, טוב לארוחת ערב כשבחוץ קריר..
רכיבים:
כוס שעועית לבנה או אדומה מושרית כל הלילה או קופסת שימורי שעועית ברוטב עגבניות.
(אם משתמשים בשעועית מושרית, מכפילים את כמות רסק העגבניות)
1 רסק עגבניות או שניים כאמור.
קישוא חתוך לקוביות
גזר חתוך למטבעות
בצל גדול חתוך לקוביות
שתי שיני שום חתוכות לקוביות בינוניות
כמה גבעולי סלרי שטופים היטב וחתוכים בגודל ביס
פטרוזיליה וטימין אם רוצים.
מלח פלפל ואני הוספתי חצי כפית חוויאג' למרק
מים עד כיסוי הסיר. (כחמש כוסות)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: נבטים       )

סגור לתגובות.