סלט אנדיב

יום אחד אני משוטט לי במגזינים המטורפים שאני קורא. כן, כמעט ונגמלתי מספרי בישול. הם לא עדכניים וביננו זה מתחיל להיות משהו המוני. אז אם כבר המוני, למה לא מגזינים?
באחד מהם, שאני כבר לא זוכר איזה, עשו כתבה של חצי גליון על האנדיב והפרוייקט היה מרתק עד שפתאום אני מוצא עצמי מסמן לי כמעט כל עמוד כחשוב.
המתכון שהכי אהבתי היה של ג'יימי אוליבר שהכין סלט אנדיב איטלקי שהיה מורכב (הנה לכם עוד מתכון) מעלי אנדיב כמובן וכן עגבניות מיובשות, זיתי קלמטה, קונפי שום שטוגנו בשמן זית עם נענע….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.