סלט באבאיאגה

לפני יומיים קיבלתי מתותי מהבלוג ללקק ת'תות גבינה כחולה שהיא האהובה עלי מבין שאר הגבינות. בדרך כלל אני קונה את הגבינה הזו בשווקים או אם מגיעה חתיכה יפה בחנות הקבועה שלי אבל הפעם היתה זו גבינה כחולה ומיושנת עם ריחות וטעמים שווים במיוחד.
לכחול הזה של העובש יש טעמים חזקים ומשכרים והם גם קצת מזכירים לי ילדות כי אני לא מכיר ילד אחד שלא יצא לו לטעום עובש לפחות פעם אחת בחייו, הן מסקרנות והן ממעשי קונדס של ילדים אחרים.
אחרי שבהיתי בעונג בגבינה (והיא בהתה בי), אמרתי שהגיע הזמן לעשות איתה משהו חיובי ולא רק לכרסם אותה עם חלה טריה ותאנים.

אז מיד חשבתי על סלט שווה שיש בו גבינה כחולה ונזכרתי בסלט של מריה פיסנץ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.