סלט עלי תרד עם אנדיב ותפוזים

אני יודעת שזה אולי קצת מאוחר להתארגן על רשימת המצרכים לארוחת החג הערב, אבל אם בכל זאת תצליחו תהנו מסלט חגיגי שישתלב נהדר עם שאר המטעמים על השולחן. אנדיב אדום אצלי זו אהבה- מסוג המאכלים שאני יכולה לנשנש ככה בכיף ( בלי רוטב או סלט, רק לפרק את העלים ולאכול)- המרירות שלו עדינה והוא שונה מהאנדיב הלבן וכמובן שהצבע שלו משגע והוא מחמיא לכל מנה :). השתמשתי במתכון בתפוזי דם -אבל זה לא חובה. המצרכים ל 4 מנות: 1 חבילה ( 300 ג') עלי תרד, שטופים ( שימו לב קנו עלים עדינים אלה המגיעים באריזות של שקיות שקופות והעלים כבר שטופים) 2 ראשי אנדיב אדום, מפורקים לעלים 2 תפוזי דם מפולטים, או רגילים 1/2 בצל סגול קטן, פר…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.