עוגת גבינה אפויה עם צימוקים, אננס ודובדבנים

אי אפשר לסיים את סדרת המתכונים לשבועות בלי עוגת גבינה. בכוונה שמרתי אותה לסוף, כמו ששומרים את הדברים הטעימים ביותר. כדי שלביס האחרון יהיה טעם מושלם. אם הייתי צריכה לעשות את הבחירה הקשה בין עוגות גבינה קרות לעוגות גבינה אפויות, הייתי כנראה בכל זאת בוחרת באפויות. כי יש בטעם שלהן משהו מאוד מאוד ביתי.
העוגה הזו אפילו עוד יותר ביתית, הייתי קוראת לה אפילו "כפרית"….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.