לחמניות גאודה

התמונה של ‏מאיה יעקב‏.
מתכוןן ללחמניות טעימות של השף אורי שפט מ"לחמים"
לחמניות גאודה וקימל
החומרים להכנת הבצק (שוקלים את כל החומרים מראש, ל-15 יחידות): 
220 גרם מים (1 כוס) 
30 גרם שמרים טריים 
3 כפות (600 גרם) קמח חיטה ללחם, מנופה (4.5 כוסות) 
1 ביצה 
20 גרם דבש (1 כף) 
35 גרם חמאה רכה 
15 גרם מלח (1כף) 
150 גרם גבינת גאודה חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ 
20 גרם קימל (2 כפות) 

לציפוי: 
ביצה טרופה 


ההכנה: 
1. הבצק: יוצקים את המים לקערת הלישה ומפוררים לתוכם את השמרים. מוסיפים לפי הסדר קמח, ביצה, דבש, חמאה ומלח 

2. בעזרת וו הלישה, לשים במהירות נמוכה, כארבע דקות, לאיחוד …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.