פיתה פולנטה

 לפעמים בשביל ליצור "קטע" באוכל צריך רק לחשוב פשוט, בלי אבקות, בלי דברים מתפוצצים.

קחו לדוגמא את השוס האחרון שלי,פיתה מפולנטה…

הכיס פולנטה הזה נוצר מקמח תירס ולא תירס טרי ואפשר למלא בו כל מה שרוצים,זה מענה טוב לצמחוניים,לרגישי הגלוטן וכו'.

התהליך הוא פשוט-
מכינים פולנטה מקמח תירס,מיים ומעט מלח.כמות הקמח תירס צריכה להיות פי 4 מכמות המיים,כלומר 100 גרם קמח תירס  ו400 מ"ל מיים.מרתיחים את המיים,מוסיפים את הקמח תירס אל המיים וגם מעט מלח,מערבבים בעזרת מטרפה ומבשלים כ2-3 דקות עד שהקמח סופח היטב את המיים,מתרכך ונעשה עיסתי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.