פסטה ברוטב פסטו תרד וקשיו

לפני כשבוע השתתפתי סדנת פסטה ללא גלוטן של ברילה עם השף מסימילייאנו (זוכה מאסטר שף)בסדנה הכין לנו מסימיליאנו שלושה רטבים שונים. אני הכי אהבתי את רוטב התרד עם גבינת גרוגונזלה.בסוף הרשומה אשתף אתכם במתכונים שקיבלנו בסדנה.המתכון שלי מורכב מפסטה ברילה ללא גלוטן ברוטב פסטו תרד ,אגוזי קשיו וגבינת גרנה…

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המערוך המקפץ )

סגור לתגובות.