פסטו ברוקולי

פסטו ברוקולי

הייתי רוצה להתפייט על התארכות הימים,
על האור הנפלא שכבר יש בחמש אחרי הצהריים
על החולצה הקצרה שהסתובבתי איתה אתמול בירושלים
(אפילו שהיה לי קצת קר – לא התלוננתי!)
על השקדיות היפייפיות שכורעות תחת נטל הפריחה,
פסטו ברוקולי
אבל אני לא אעשה לכם את זה
הייתי רוצה לקשקש איתכם על ברוקולי:
בינינו – הוא ירק קצת בעייתי
בתור חובבת ברוקולי גמורה –
אני לא מכירה מספיק מתכונים יצירתיים ובדרך כלל פשוט מאדה אותו
פסטו ברוקולי
אבל במקום לדבר – 
מתכון קליל עם קריצה לאביב,
אי אפשר להתפלסף עליו גם אם רוצים מאד
קצר ולעניין
חומרים מוכרים
מעבד מזון אחד שצריך לנקות (אתם יודעים מי..)
פסטו ברוקולי
אבל הטעם כובש בפשטותו
(ככה זה אצל האיטלקים)
מרענן, טרי, טעים!
בזמן שהפסטה מתבשל…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אז מה את עושה כל היום )

סגור לתגובות.