קציצות בקר ברוטב סלק

מנה מעולה ברוטב טעים במיוחד. תחשבו קובה סלק- רק בלי הכופתאות והסולת. מגישים לצד אורז ומתקבלת מנה שגם ילדים יאהבו. לכ -25 קציצות קטנות במשקל 25ג'     500 גרם בשר בקר טרי טחון 1 בצל, קלוף וקצוץ או מגורר וסחוט מנוזלים 1 ביצה מלח, פלפל שחור גרוס 1/2 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה 1/4 כוס פירורי לחם ( + אפשרות לעוד 2-1 כפות) 1/2 כפית קינמון טחון 1/2 כפית כמון 1/2 כפית פפריקה מתוקה   שמים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומערבבים היטב לעיסה אחידה. יוצרים מהעיסה כדורים פחוסים בגודל אחיד, שמים בקופסה (מפרידים בין השכבות בנייר אפייה) ומאחסנים במקרר 40-30 דקות. בינתיים, מכינים רוטב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.