קרואסונים

אני אוהבת לעבוד עם בצק שמרים כרוך/דפוף, העבודה דומה למלאכת הכנת בצק עלים ונעשית בשלבים, היא מאוד מאתגרת, מקפלים ומקפלים ולבסוף מקבלים בצק בעל שכבות ולאחר האפייה מתקבלים מאפים מעודנים וטעימים להפליא. העבודה ממש משתלמת.
מהבצק מכינים קרואסונים, דיינישים, קראנץ , רוגלך, רולים ועוד. אני בחרתי לשתף בהכנת קרואסונים, תוכלו למלא בשוקולד או להשאיר ללא מלית.
שימו לב: חשוב מאוד לעבוד לאורך התהליך עם בצק קר, לא לוותר על אף חלק בתהליך ובכל שלב לדאוג לעטוף היטב את הבצק.
בעקבות הימצאות כמות גבוהה של חמאה וסוכר בבצק התפיחה הינה איטית וכן בעקבות הכנסת הבצק למקרר נוצר מצב שמאט את התרבות השמרים, לכן הבצק מוכנס לז…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.