רביולי חלמון שליו

רביולי במילוי חלמון זה לא דבר חדש,אבל עדיין זה דבר טעים,התפרצות החלמון הנוזלי בעת חיתוך הרביולי עושה את זה בגדול.מילוי של סרטנים או שרימפס מחמיא לחלמון,את הרביולי שלי מילאתי רק במחית כמהין והחלמון הוא חלמון של ביצת שליו.
מכיוון שהגודל כאן כן קובע,בשביל שהחלמון לא יתבשל הכנתי בצק דקיק שלא יצטרך מעבר ל3 דקות בישול.

לרביולי הכנתי חמאת זעפרן לימונית ובתחתית הרביולי פטריות קצוצות ומוקפצות השלימו את המנה.קחו מתכון.

לבצק-

200 גרם קמח לבן
200 גרם קמח דורום
5 גרם מלח
15-17 חלמונים

ביצי שליו
מחית כמהין

100 מ"ל יין לבן
10 שערות זעפרן
1 כף מיץ לימון
100 גרם חמאה
מלח

מעבדים יחדיו את כל מרכיבי הבצק במיקסר עד לקבלת בצק רך …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.