שבועות בפתח

חג השבועות הוא החג הטעים ביותר לדעתי,שלל המאכלים מבוססי גבינות וירקות-ובעיקר פיצה,המאכל האהוב עליי,כל אלה משכיחים את החשק לבשר.אצלנו בבית נראה כאילו תמיד שבועות בפתח,עגלת הסופר תמיד מלאה במוצרי חלב,המקרר תמיד עמוס במעדנים,חלב וגבינות משתנות לפי החשק.עוד לא הגיע החג וכבר הכנתי שתי עוגות גבינה השבוע,כי רק הדיבור על שבועות מביא את החשק לעוגת גבינה.העולם נחצה לשניים-אוהבי הגבינה הקרה והגבינה האפוייה,אני חובב את העוגה האפויה והפעם לכבוד שבועות הכנתי את העוגת גבינה בסגנון איטלקי,עשירה מאוד,מלאה במסקרפונה ועם בצק פריך המכיל אגוזי לוז שנותנים את כל הטעם המיוחד לעוגה.את העוגה אני אופה עם השיטה של …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.