שיפודי פרגית מתובלים

לאחר השבת מתאים לי להכין שיפודים קלילים, הן מבחינת ההכנה והן מבחינת העיכול. תחילה יש להשרות את הפרגיות במישרה, לאחר מכן משחילים על שיפודונים, מחממים מחבת רחבה או פלנצה ומניחים את השיפודים למשך זמן קצר מכל צד והם מוכנים, מכינים סלט גדול, אורזויש ארוחה נהדרת.

שיפודי פרגיות מתובלים
6 מנות

החומרים:
6 חתיכות פרגית
2 כפות שמן זית
כפית פפריקה אדומה מתובלת
כפית כוסברה יבשה
כפית קינמון
1/2 כפית כמון
קורט הל
שן שום כתושה
מיץ מלימון
קורט אגוז מוסקט
1/2 כפית מלח

ההכנה:
חותכים את הפרגיות ל-18 קוביות.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.