‫משתה פורים משולש‬

משתה פורים, עדליידע , בחצר המלך פודהה עמד השתא בסימן משולשים, זכר לקטיף אוזני המן ובניו:

התחלנו במרק ראשי דגים וירקות לתוכו הוטבלו "אוזני המן" , משולשי טורטליני מבצק עם סלק שהסמיק את המשולשונים. לתוכן הכניסו בנות קוסטר המושבניקיות פירה בטטה, וניחוח מרווה.

אוזן המן 2 הציגה בצק פילו (ליאון ובניו) 4-שכבתי מוחמא היטב ובין השכבות פרוסות כמהין שחור טרי משוק האיכרים (פורטבלו), בתוך האוזניים נקבצו ובאו תרד (אברבנאל-משק 6) וגבינת מוסלה, בסגנון בולגרי של משק צאן-אל. 20 דקות אפיה התנור של כ-200 מעלות הניבו בורקס-על מושחם ומושחת כהלכה.

עלי כרוב באלאדי (מלפוף) מאודה, קופלו והכילו בקרבם סלט אהו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫FOODHA'S GOURMET DIET‬ )

סגור לתגובות.