איך מכינים בצק רבוך?

 בצק רבוך הוא אחד הבצקים הבסיסיים ביותר בקונדיטוריה. משתמשים בו להכנת פחזניות, אקלרים, סנט אונורה, צ'ורוס וקינוחים נוספים, והוא מהווה את אחד מהיסודות של הקונדיטוריה הצרפתית. רבים שואלים אותי בכל פעם מה הטיפים שלי להכנה של בצק רבוך ואיך מכינים בצק רבוך מושלם. לכן החלטתי לרכז בפוסט אחד את כל הטיפים שלי לבצק רבוך, […]

הפוסט איך מכינים בצק רבוך? הופיע ראשון בעוגיו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.