ארוחת צהרי שבת

צהרי יום שבת,ארוחה בבית פרטי ל-20 איש שאוהבים לאכול טוב,יצאה לדרך.

אקדים קודם כל ואומר תודה לחביב שעבד לצידי ועזר באירוע,גם כן עומר ויהל המלצריות החינניות שעשו את עבודתם נאמנה.

בתור התחלה אחרי פוקצ'ות ומטבלים שהוגשו לשולחן,קיבל כל סועד מבחנה ובה מרק ארטישוק ירושלמי חם,קרמי ונעים יחד עם זילוף עדין של שמן כמהין.

פותחים את הפקק שעם ופשוט שותים.

אחר כך,מנת פירות ים-מולים,סקאלופ ושרימפס בחמאת סויה ויוזו,יחד עם פטריות,רוטב שכיף לנגב עם לחם.

 מנת כבד אווז עם קרם סיגליות,רוטב רימונים וטפיוקה ואגוזי לוז היה נהדר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.