עוגת קטסטרופה

עוגת השוקולד הכי אהובה עלינו

המתכון שייך לקרין גורן העוגה ללא גלוטן!!

7 ביצים קרות מהמקרר

400 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

3 כפות ליקר קפה.

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל150 מעלות ולהניח תבנית עם מים חמים בתחתית

במיקסר להקציף ביצים שלמות במשך 7 דקות,עד משקבלים קצף בהיר ותפוח.

בסיר נפרד להמיס שוקולד וחמאה לצנן מעט ולהוסיף את הליקר .

לאחד את 2 התערובות בעדינות.

לצקת לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ולאפות 40 דקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.