אריאל, תעשה לי שקיות הפתעה!

אני תמיד אוהבת לאכול בפויקה. גם הכלי וגם המסעדה. במסעדה יש להם את נתחי השייטל הטובים שאכלתי בארץ, ואני גרופית של הנתח הזה. נתח רזה יחסית, אך עסיסי ועז טעם, שלא כמו אחיו האנמי יותר, הפילה. לכן, כשראיתי  את ההודעה הבאה:
"כבר הרבה זמן אני חושב על דרך מיוחדת להפניק אתכם. עשיתי כל מיני ניסויים ובסופו של דבר הגעתי למסקנה, שהפשוט ביותר הוא המיוחד ביותר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.