בולונז – בשר, שזיפים וחציל



בולונז -מאסטר שף בשר

רוטב פשוט להכנה, בסיר אחד, שטעמו
חגיגי ומלכותי, אולי כי התבשיל מכיל
עלי גפן קצוצים, שזיפים וצימוקים, ולא
מוותר על יסודות התיבול האיטלקיים:
שום, עגבניות ושמיר.

הסוד: אף על פי שאפשר בהחלט להכין את
הרוטב מבשר טחון רגיל, הוא יתקבל אחרת
אם תבקשו מהקצב לטחון לכם בשר בטחינה
עבה, כמו למילוי קובה בורגול. באופן
הזה מתקבלות קוביות בשר קטנות במקום
פירורים. מי שמכיר את ההבדל, שומר בתא
ההקפאה גם בשר טחון עבה, שיהיה.

הרוטב הזה ילווה כמובן פסטה )מקרוני
קצרים עדיפים(, אבל ישמח גם על אורז,
ערימת קוסקוס אינסטנט או פתיתים
מבושלים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שף בשר | מתכוני בשר | רק בשר )

סגור לתגובות.