בומב סמיפרדו פיסטוק

הימים החמים הללו ממש דורשים צינון ולכן אני מכינה מיני קינוחים קפואים , מקפיאה ובעת הצורך או החשק מוציאה ומפנקת את אהוביי. הפעם הכינותי סמיפרדו פירושו באיטלקית חצי קפוא ואכן הוא מוגש כך, כלומר מאחר ומרקמו מוסי, יש להוציאו מההקפאה זמן מה לפני ההגשה ואז יש הפשרה קלה המעניקה את הטעם הרך יותר.
בדרך כלל אני מכינה אותו בתבניות אינגליש קייק אך הפעם החלטתי לעשות טוויסט לאופן ההגשה והכנסתיו לקערת בומב וכן הוספתי ציפוי שוקולד והטעם והמראה ממש שובי לב.
לחוששים מההכנה מפאת השימוש בביצים ,יש לציין שהשימוש בביצים טריות .

שלבי הכנת הקינוח

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.