בורקס פילו בשר

המרכיבים (14 יחידות) 1 חבילה עלי פילו, מופשרים לפי ההוראות על האריזה שמן להברשה למלית 2 כפות שמן קנולה 1 בצל, קלוף וקצוץ 1/2 קילו בשר טחון מלח, פלפל שחור גרוס 1 כפית פפריקה מתוקה 3 כפות צנוברים, קלויים 1/2 כוס עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצות לציפוי 1 ביצה, טרופה שומשום ההכנה המלית: מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הבשר ומערבבים-מפרידים אותו בכף עץ. מוסיפים מלח פלפל ואת הפפריקה וממשיכים לערבב-לפורר עד שהבשר הופך פירורי ומשנה את צבעו. מוסיפים את הצנוברים ואת עשבי התיבול ומסירים מהכיריים. מצננים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.