קרמבל אננס

הפרי הכי טעים בעולם!!! כאן בגרסה קצת אחרת אז קרמבל אננס כבר הכנתם? כפות הגשה וגלידה בצד ואתם מסודרים מה צריך? לתבנית 25X32 1 אננס גדול, מקולף וחתוך לקוביות ( בערך קילו וחצי לפני קילוף וחיתוך) אם לא מצאתם- קונים אננס קטן יותר ואפשר לשלב עם קוביות מנגו טרי בעונה 4 כפות סוכר 1 כוס (140 גרם) קמח 3 כפות סוכר 1/2  כוס שבבי קוקוס מיובש 100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות להגשה: גלידה ההכנה מחממים את התנור ל-180 מעלות. הבצק: שמים בקערה את הקמח, 3 כפות הסוכר, הקוקוס והחמאה ומעבדים-מפוררים בידיים עד שמתקבלת תערובת בצק פירורית לא אחידה. שמים את האננס בתבנית, מפזרים עליו את 4 כפות הסוכר ומערבבים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.