בחור כארז

 בשבוע שעבר התארחתי אני ועוד כמה בלוגרים אצל ארז קומרוסבקי בישוב מתת שבצפון,במטרה לחוש את הפלא שבמעשה ידיו של ארז יחד עם הקמחים של סוגת,סדרת קמחים יעודיים לשימושים שונים.
ארז בן אדם מוכשר שהיה צריך להיוולד כבדואי,אוהב את האדמה,בחור לבשל פשוט וגלילי.
האוכל שלו הוא פשטות מורכבת,אוכל עם חומרי גלם מצויינים,בעל עומק והרבה פעמים עם טוויסט מעניין.

הספיק רק לרדת במדרגות לכיוון הבית,כשעשרות עשבי תיבול מסביב ונוף הרים משקיף מסביב משביל להרגיש את הכיף שהולך להגיע.
ארז מארח מצוין,כבר בפתח הבית מזג לנו כוס יין ובהמשך השקה אותנו במשך כל היום.בכניסה לבית יצאו פוקצ'ות לוהטות מהטאבון שהתלוו לארוחת בוקר קלה עם…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.