טורט- ללא סוכר וללא גלוטן


מדובר בעוגת ספוג פשוטה ודי יבשה. ניתן להגיש את הטורט ללא ציפוי, כעוגת קפה פשוטה, וניתן לצפות בציפוים שונים. במקום סוכר משתמשים ב"כמוסוכר" אבקה על בסיס סוכרזית. במקום קמח משתמשים בפודינג וניל לבישול. על מנת שהחלבונים יכפילו את נפחם באופן משמעותי וסוכר משתמשים בקרם טרטר- או קרם אוף טרטר (cream of tartar). מוסיפים אותו לחלבונים לפני הקצפה, לקבלת קצף יציב יותר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.