בחחבח סלק ונוטלה

בשבוע שעבר לאחר שהכנתי את הקרם נוטלה,התפנתי לשלבו בארוחת טעימות צמחונית בתוך מנה ראשונה.

המנה היא בייבי סלקים שממולאים בקרם אבוקדו וחלב קוקוס,קצת לבבות חסה,זוקיני שהושרה במי ג'ינג'ר כבוש והכל יושב על קרם הנוטלה.
הקרם סך הכל די עדין במתיקותו והשתלב טוב עם המתיקות של הסלק,והוסיף טעם אגוזי נפלא.

בייבי סלקים
טימין קצוץ
2 אבוקדו מקולפים
חלב קוקוס
מיץ לימון

עוטפים את הסלקים מעט טימין בנייר כסף ואופים כשעה ב-200 מעלות עד לריכוך מלא.מקלפים את קליפת הסלקים,חותכים עם סכין את צד הגבעולים של הסלקים ומרוקנים מעט את הסלקים בעזרת כף פריזיאן.

טוחנים אבוקדו עם מיץ לימון,מלח ומעט חלב קוקוס….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.