ביקור במסעדת "על המים




מסעדת על המים השוכנת בהרצליה שבחוף השרון שוכנת גם קרוב לליבי,בגלל הבעלים המקסימים ובגלל השף
הטרי יחסית ששם,חביב משה,שעד לא מזמן שיתפנו פעולה תחת קורת גג אחת ב"מסה".

חביב עושה חייל ב"על המים",מסעדה של יותר מ-25 שנה,שעברה סביר להניח תהפוכות רבות,חביב מחלל לפי ה"חליל" שלו ולא נכנע לפשטות והבנאליות הרגילה.
יאמה סאן,סושי מאסטר יפני אורגינל הובא למסעדה לפני שנים אחדות בשביל לעדכן את המקום ולרענן את השורות,כך שיש תפריט סושי מגוון מעבר לתפריט המטבח הרגיל.
הסושי שטעמתי בעל המים,הטוב ביותר שטעמתי בארץ.
לאחר שפשוף של כמה חודשים חביב החל להריץ תפריטים ולשנות סדרי עולם במסעדה ואני שחזרתי מהמילואים האחרונים בזמן…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.