ביקור במסעדת "קלארו"

נא להכיר את מתחם שרונה,המתחם הכי מדובר כרגע בתל אביב השופע חנויות,טובל בירק ועמוס גם במסעדות.
בגלל קרבת המקום למסה,יצא לי לראות איך המקום מתפתח מההתחלה כשעוד הכל היה מלא בחול וערימות חצץ עד לרגע שבנייני מגורים אט אט התרוממו לגבהים של 31 קומות,מבני המסעדות החלו להתאכלס ולקבל צורה ובינהם גם מסעדת "קלארו".
מסעדת קלארו של רן שמואלי היא מסעדה גדולה שהתפאלתי מגודלה עוד כשהחלל בה היה ריק לגמרי ועסקו במלאכת שימור המבנה.המסעדה רחבת ידיים,עץ,מתכת ואבן שולטים ביופי המקום,מטבח פתוח מתפקד בתוך המסעדה וסועדים יושבים סביבו על כסאות בר,נחמד לסועד,פחות לטבח.
למקום קומה תחתונה רחבת ידיים עם לאונג',בר ומקום שיתפקד …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.