ביקור ב-tyo

מסעדת tyo החדשה על רחוב מונטיפיורי,המכונה ע"ש שדה התעופה בטוקיו,היא המסעדה של הסושי מאסטר ימה סאן שאותו יצא לי להכיר ממסעדת "על המים" ומשם הכרתי סושי מצוין מהו.
ימה הוא שף יפני אורגינל שהשתקע בארץ ולו סטנדרטים גבוהים ומכאן זה בא לידי ביטוי באוכל.

ביקרתי בtyo כחודש למן הפתיחה וגיליתי מסעדה מהודרת,לא גדולה,בר נינוח עם צורה לא סימטרית,אווירה טובה ואוכל משובח.

פתחנו באוייסטר עם רוטב חרפרף שמגיע בצד,פשוט לשלוק וליהנות מטעם הים.

הזמנו קומבינציית סושי קטנה שהרכבנו לנו מחצאי רולים שונים בשביל לחוות כמה סוגים מיוחדים של הסושי.
בינתיים הזמנו מהמנות הראשונות המעניינות-סלט אצות,היה מרענן ופשוט נהדר עם ויניגרט …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.