בלונדיז שוקולד לבן עם קרד פסיפלורה וקצפת קוקוס-וניל

אני מרגישה שצריך ישר לפתוח את הנושא ולהניח את הקלפים על השולחן.

פסיפלורה קצת (הרבה) נראית כמו נזלת.

סליחה, אבל אתם יודעים שאני קצת (הרבה) צודקת.

אל תבינו אותי לא נכון, אני מתה על פסיפלורות.

אפילו טראומת הטירונות שלי – כלומר, העובדה שלאורך כל הטירונות הזוועתית שלי השתמשתי בסבון בניחוח פסיפלורה, ומאז הריח הזה תמיד מזכיר לי את שלושת השבועות מהגיהנום שחוויתי – לא גרמה לי

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Morcake )

סגור לתגובות.