גלידת כבד אווז

 מה לא עשיתי עם כבד אווז-עשיתי טויל,ארטיק,ברולה,קציפה,פרלין,קרפצו.הפעם חשבתי על גלידת כבד אווז,כזו שתשמש למנה ראשונה.
כבד אווז אוהב דברים מתוקים,בגלל זה רוב המנות כבד אווז שאני מכין הם חצי קינוח.
הרעיון שעלה לי הוא מעין ווריאציה לפאי תפוחים עם גלידה.
התפוחים הגיעו בצורת "טארט",תפוחים פרוסים דק דק אותם הנחתי בתבנית קטנה ומרובעת מסיליקון בדיוק בקוטר התפוח.בין כל שכבה ושכבה פיזרתי מעט סוכר,20 שכבות סה"כ ומעל מעט חמאה שתימס על התפוחים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.