גספצ'ו שרי ואפרסק

 ליצירת גספצ'ו מעניין,רענן וקייצי שילבתי בין עגבניות שרי ואפרסק.לאפרסק מתיקות עדינה שלא מפריעה וארומה פירותית שמשתלבת היטב עם העגבניות במינון נכון.
בגספצ'ו הנחתי גם כן ספירות של יוגורט וספירות יין לבן,שתוך כדי אכילת הגספצ'ו מתפוצצות הספירות בפה ומוסיפות עוד אלמנט מעניין.קוביות דג אינטיאס שובצו בגספצ'ו,קוביות אפרסק ששהו בוואקום לכמה שעות ועלי נענע ובזיליקום השלימו את האווירה.

גספצ'ו-

300 גרם עגבניות שרי אדומות מאוד
2 אפרסקים מגולענים
חצי מלפפון
3 כפות חומץ בן יים אדום או חומץ שרי
מלח

טוחנים הכל בבלנדר,מסננים ומתקנים תיבול במקרה הצורך.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.