דלעת ערמונים במילוי קינואה

קצת באיחור כי לדעתי כבר לא רואים אותן בחנויות, אבל למקרה שטעיתי, הנה מתכון לדלעת ערמונים במילוי קינואה.
המתכון הוא שילוב של מספר מתכונים שמצאתי
ברשת.
ואגב, לאלה שכבר חושבים על מתכונים לחג, ואם עדין ניתן יהיה למצוא דלעת ערמונים בראש שנה – אחלה מנה עיקרית צמחונית לחג.
המתכון הוא מאוד בערך ומתאים למילוי של 4 דלעות חצויות.
שלב ראשון – ריכוך הדלעות:
אחרי שטיפה יסודית, חתכתי את הדלעות – כמו שרואים בתמונה. אם הקערה לא יציבה, צריך לקטום אותה מעט בבסיס….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: במטבח של מיצ ומיצי )

סגור לתגובות.