החמרמורת והארטישוקים

עונת החורף היא עונת קטיף הארטישוקים.
לפני כשבועיים פספסתי ביקור של קטיף כזה בשדה ארטישוקים בגלל מחלת שפעת מעצבנת ולכן לא פספסתי הזדמנות למפגש עם הירק המוזר הזה.
באופן אישי אני לא מת על ארטישוקים. לטעמי יש לזה טעם של כמה ירקות יחד. ניגע בזה עוד מעט ואין זו סיבה מלפסול אחרים שאוהבים את טעמו אבל נודע לי שארטישוק טוב להנגאובר (חמרמורת בעברית) ואת זה הייתי חייב לבדוק מקרוב.

הוזמנתי לבר אפסטיירס שברחוב הארבעה ולהתפעתי המקום היה יותר דומה לבית אריזה לארטישוקים מאשר בר תל אביבי מצוי והמקום התחבר כיאות לאוירת אלכוהול חמרמורת וארטישוקים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.