העוגה שהצליחה להפתיע אותי

או: עוגת בננות ושוקולד בציפוי פירורי חמאה
עוגת בננות שוקולד ופירורי חמאה

שלמה ארצי כתב: "אולי זה נכון לא לפתח ציפיות, לא לפתח אשליות".
אמא שלי, האופטימית הנצחית, תמיד אומרת: "תנסי, מקסימום זה יפתיע אותך"

חלק מתהליך ההתבגרות שלנו הוא התאמת ציפיות. בעוד שילדים מופתעים בכל יום מהעולם, מבוגרים נוטים לכך הרבה פחות. בד"כ אנחנו לומדים להתאים את הציפיות שלנו למציאות, צוברים ניסיון ומלווים בתחושה שכבר ראינו הכל ואי אפשר יותר להפתיע אותנו. זה מה שהופך את ההפתעות להרבה יותר נדירות, אבל מצד שני גם להרבה יותר כיפיות.

גם בכל מה שקשור לאוכל, כבר קשה מאוד להפתיע אותי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.