ועוד טעימה קטנה…

 בסדרת הספרים של  Modernist Cuisine 

פרק ארוך על נושא הקציפות ושלל המייצבים החדשניים ליצירת קציפות שונות,קציפה מפקטין,ממתיל צלולוז,עוגת ספוג שיוצאת מסיפון ואפויה במיקרו וגם הסמכת נוזל ליצירת משקה שחציו חם וחציו קר.את התה חם-קר חוויתי בארוחה שאכלתי בפאט דאק של הסטון בלומנטל ואני הכנתי את הגרסה שלי למשקה חם קר עם קפה.להגדלה יש ללחוץ על הדפים המצולמים 

קפה חם-קר-

כוס  משקה קפוצ'ינו
2 גרם קסנטן

טוחנים את הקפה עם הקסנטן ומחלקים את המשקה לשניים,חצי אחד מקררים לכשעה במקרר.
בכוס עם תחתית ישרה מניחים חוצץ באמצע,זה יכול להיות פלסטיק גמיש גזור בדיוק ברוחב של הכוס,אפשר עם נייר קשיח…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.