חגיגת 17 שנים בארקדיה

השבוע נערכה ארוחה מיוחדת במסעדת ארקדיה לכבוד 17 שנות קיומה של המסעדה שהתחילה את התהליך של יצירת מטבח ישראלי,שימוש במרכיבים מקומיים ומשחק יצירתי איתם.
למקום התייצבו שישה שפים לכבוד המאורע,כל אחד עם הטאץ' והיחודיות שלו יצר מנה לארוחה בת 8 מנות.
חיים טיבי הפליא עם פרושוטו גדי מצוין,ערמונים ופקאן סיני ובנוסף גם מנת טורליני מח שישב בציר בקר,פלפלים ועגבניות.
ירון קסטנבאום הכין נתח קצבים עם פירה עדשים שחורות.
יוסוף,ממסעדת "קצה הנחל",הכין קובנייה נדיר עם לבנה קרמי ועשיר שכמעט הזכיר מסקרפונה.
שלום קדוש גם כן היה נוכח ותרם את חלקו עם מנת קבב דגים,חצילים וסלקים צלויים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.