חורף במריפוסה

הגיע החורף וכך במריפוסה, התפריט רוענן, מרקים, תבשילים ועוד כמה מנות יצירתיות השתלבו להם.
געגועים ליפן ולמרקי ראמן גרמו לי להכין מרק של תירס וחלב קוקוס בסגנון ראמן, עם אטריות, בצל ירקו,פייב ספייס, ביצה רכה, שומשום ושמן צ'ילי. התירס באדיבות המגדל חזי גורן הוא תירס מזן סופר סוויט, מתוק מאוד וכיף לאכול אותו כשהוא טרי, כך נוצר מרק עשיר, חורפי ומענג במיוחד.

עוד מרק הוא המרק עגבניות ולחם איטלקי, קלסיקה פשוטה אך טעימה שאת המתכון כבר נתתי כאן בבלוג,המרק מועשר בפנצ'טה טלה מעושן,לחם קלוי ועלי בזיל.יאם.

גם תבשיל לחי נכנס לתפריט, ליטשנו וסידרנו אותו שיהיה בצורת צילינדר ארוך ויפה, הבשר נימוח ומתלווה אליו רוטב …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.