טאסוס – גריל בר ישראלי ביקורת עסקיות

הנה שוב הרשת גועשת  בעקבות כתבה של מאיר אדומי בגלובס. אין ספק, מדובר באיש מוכשר משכמו ומעלה ובהחלט יש לו מילה אם לא יותר לתרבות הקולינרית שלנו בארץ. בדומה לכמה מחבריו המוכשרים, גם הוא מוצא את עצמו מאוכזב מהסועד הישראלי ושלא בשונה מהאחרים, במקום לחפש את הנוסחה הנכונה, גם הוא מאיים לעבור לארץ זרה. 
נכון שאנחנו מדברים במילים לועזיות ונכון שאנחנו אוהבים ללבוש מותגים ותמיד חולמים כאילו אנו בלוס אנג'לס, לונדון ופריז. איך שלא מסובבו את המפה, אנחנו עדיין ותמיד נהיה איזו פינה קטנה במזרח התיכון ששם שולטות השיפודיות. וזה לא הולך להשתנות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.