טארטלטים במלית שוקולד בסדנת אפיה של "מימונס"

את המותג "מימונס" אני לא חושבת שיש חובב אפיה שאינו מכיר.

כיאה לילד הכי מחונן בכתה, נולד לפני שנתיים ומאז כבש בסערה את מדפי האפיה בשווקים

והצליח למתג את עצמו כמוצר איכות לאפיה ביתית ומקצועית.

אני באופן אישי שמכורה לחנויות המתמחות במוצרי אפיה, מוצאת את עצמי, פעמים רבות, קונה מוצרים בסופר

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים סיפורים ועוד )

סגור לתגובות.