טארט אשכוליות על קרם שקדים ופיסטוקים

בחיים יש המון דברים נעימים: קרני שמש שמלטפות את עור הפנים אחרי ימים
רבים של גשם, פריחת עצים, אוויר אביבי ממסטל, שפע פירות עונה צבעוניים בשווקים.
מיץ אשכוליות בתוך העין זה לא אחד הדברים הנעימים. בדוק. וזה בעצם החסרון היחיד של
הטארט שאני מציעה לכם היום, ואם תהיו זהירים – תוכלו להנות אך ורק מיתרונותיו. ויש
כאלה בלי סוף: בצק רך ופריך שנמס בפה, קרם שקדים ופיסטוקים מתקתק, חמאתי ועדין
ומעליו פלחים של אשכוליות לבנות ואדומות שמביאות אותה בטוויסט מעקצץ ומאזנות את המתיקות
של הקרם. מראה הטארט יפהפה, ויחסית לעוגת רושם אין כאן הרבה עבודה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.