טבעת פילאס במלית פטה וגבינות

לא יודעת מדוע , אך מאפי בצק עלים תמיד גוררים תגובות רבות ואוהבות, יש משהו בבצק הנהדר הזה שמתחבר מצוין למליות שונות. תמיד יש לרובינו בצק עלים קפוא בהיכון, למאפים מלוחים או מתוקים.
אגלה לכם את טעמי, אני מעדיפה את המלוחים למרות שאני אופהמתוקיםוהרבה. הפעםהשתמשתי בבצק פילאס לעומת בצק עלים רגיל יש תוספת שמן ואגלה לכם פרט שאני נוהגת בעת השימוש בו , אינני מאבקת בקמח את משטח העבודה, אני מושחת שמן ואז מרדדת את הבצק כרצוני וכך שומרת על הבצק שלא יתקשה מעט. מילאתי את הבצק בפטריות מטוגנות וגבינת פטה כבשים ומאחר והפטה מלוחה לא הייתי צריכה להמליח.
סגרתי את הבצק לטבעת, אך כמובן שניתן להכין ממנו צורות שונות כרו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.