ט"ו בשבט הגיע- חג לתפוחים הממולאים בשר

זה מתכון שמסתובב לי בראש כבר כמה ימים, עבר דרך לימור לניאדו תירוש ודרך איילת ונציה וקבל את טוויסט הסיבסוב האחרון אצלי.
עם תמריץ של סדר ט"ו בשבט, שארגנה לנו ויולה שכנתי בשבת האחרונה


פעם ראשונה שלי, היה מגניב!
הרבה בצל מטוגן, עם ג'ינג'ר מגורד
תמרים קצוצים עם פקאנים ופיסטוקים (מעט קלויים על מחבת יבשה)
*** לפרוטוקול האוטואימוני AIP אפשר ללא אגוזים ***
*** לדפ"מ SCD אפשר להשתמש בחמאות אגוזים, או בשלבים מתקדמים ***
מעורבבים עם בשר בקר טחון, מלח, פלפל, פטרוזיליה, קנמון 
התפוחים מתכוננים… בלי גרעינים וליבה (אם היו לי אדומים הייתי עושה גם… ואולי הייתי צריכה להכניס אותם קודם לתנור ל-20 דקות, לפני הבשר,…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.