טירמיסו טבעוני עם שוקולד

צילום – דן פרץ

כל שבוע אנחנו יותר ויותר מתקרבים לשבועות. אחרי ששיתפתי כאן את המתכונים של פאי הרועים וקיש הבטטה והכרישה שהכנתי במסגרת פרויקט שבועות טבעוני, הגיע הזמן להכניס גם קצת טעם מתוק. אומנם גולת הכותרת בחג היא עוגת גבינה, וברור שנגיע אליה, אבל יש לא מעט קינוחים נוספים שמתאימים לא פחות, ואחד מהם ללא ספק הוא טירמיסו. ובעולם בו קיימים תחליפי גבינה, אין שום בעיה להכין קינוח טירמיסו מושלם. אני מציעה לכם את הגרסה שלי שמוגשת בכוסות, בתור קינוח אישי. כדי לשדרג את הקינוח ולהפוך אותו ליותר חגיגי, הוספתי בין השכבות גם קצת גנאש שוקולד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.