טריפל מוס שוקולד קרם וניל וגנאש שוקולד

הכנתי עוגה למסיבת יום הולדת של חברה ולמראה המהירות שהיא חוסלה הבנתי שעלי לשתף אתכם בחגיגה. פשוט לא חיכו לצלחות, לקחו כפיות ואכלו מהתבנית. מזל שחתכתי חתיכה לבעלת החגיגה .
בצילומים רואים זילופי שוקולד חלב מומס, לא חובה כמובן אך אם רוצים להוסיף ניתן קישוטים שונים.

ראו את דרגת ההקצפה, אחת התמונות האהובות עלי בצילומים.

מעל הביסקוויטים מורחים את המוס

קרם הוניל המוקצף היטב נמרח מעל מוס השוקולד שהתקשה בינתיים במקרר

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.