"טרמיסו" מאוד לא קלאסי

או: עוגת בישקוטים בקרם מסקרפונה ושוקולד לבן בניחוח קפה
עוגת בישקוטים בקרם מסקרפונה ושוקולד לבן בניחוח קפה

טרמיסו היא אחת העוגות היותר טובות שיצאה מארץ המגף. יש משהו בטעמים הפשוטים שלה שהופך אותה לעוגה מנחמת. הכי "עוגה של בית", למרות שהגיעה אלינו ממקומות רחוקים. שילוב של כמה חומרי גלם משובחים וטעמים "נקיים" ופשוטים זה סוד הקסם שלה. את המתכון הקלאסי וההיסטרי שלי לעוגה המושלמת הזאת פרסמתי כבר בעבר ואני מאוד מקווה שיצא לכם כבר לנסות אותו.

אחרי הקלאסיקה הפשוטה והמנצחת, הגיע הזמן לתת לעוגה הזאת טאצ' אישי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.