יקב מרקוס – ערב מכירות וטעימות

לבשל זה לא סתם כישרון , צריך באמת להשקיע אהבה במה שמבשלים – בין
אם זה תבשיל מסובך או סנדוויץ פשוט.
כיום, עם שפע תוכניות הבישול על המסך – נראה כי מי שלא גדל בבית של סבתא עם סירים
עמוסים על פתיליות או שאין לו איזה סיפור חיים מטורף – לא ממש מבשל טוב.

אני מאמין כי כל אחד שאוהב לבשל (וגם לאכול) שואב את ההשראה
שלו ממישהו או ממשהו.

אצלנו במשפחה , אני חושב שנולדנו עם זה… כל אחד ממש טוב בתחומו , 
האחד בתבשילים, השנייה באפייה, השלישית במתוקים וכך הלאה .

לפני כ- 9 שנים אבא שלי החליט לקחת את כולנו צעד אחד קדימה ונרשם 
לקורס עשיית יין ביקב שורק….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.